Läti vabariigi presidendi tervitus

Tervitan südamest korp. Fraternitas Estica’t XXV aastapäeva puhul. Kasutan võimalust, et avaldada oma tõsist rõõmu südamliku vahekorra üle, mis on valitsenud korp. Lettonia ja korp. Fraternitas Estica vahel juba viimase asutamise ajast saadik Tartus, kelle alma materi varjul Lettonial oli võimalus luua lähemaid sõprussidemeid tänase juubilariga. Mäletan südamlikkust, mis valitses tol ajal meie vahel ja ilusaid silmapilke, kus mina noore üliõpilasena viibisin Fraternitas Estica kaasvõitlejate keskel. Ja tänasel korp. Fraternitas Estica juubeli päeval viibin mõttes tema rohkearvuliste kaasvõitlejate hulgas ja minu paremad õnnesoovid saadavad teda tulevasel teel meie sõbra ja liitlase Eesti riigi auks ja eduks.

Vivat, crescat, floreat Fraternitas Estica in aeternum!

Alberts Kviesis
Latvia Vabariigi president, Lettonia vilistlane

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

*