Ak. orgide jalgpalliturniir 2013

Sellel sügisel suutis Fr. Estica jalgpallimeeskond korrata oma eelmise aasta tulemust ning turniir ära teist korda järjest võita.

2013_jalka
Korraldaja ksv! Raigo Raudseping, Mängijad vil! Indrek Kriisa, väravavaht lihtl! Sander Hermet, ksv!! Joosep Merelaht ja Kaur Lõhmus, reb! Frederik Ross, korraldaja Elari Arjakas.
Ees ksv!! Lauri Üksti, Teedu Pedaru ja Robin Lilleorg

Sügisesel akadeemiliste organisatsioonide jalgpalliturniiril osales kokku 14 võistkonda. Võtaksin tulemused lühidalt kokku.

Alagruppidest edenes parima tulemusega korp! Ugala meeskond, kes suutis koguda kõik võidud. Nende jõud ei raugenud ka veerandfinaalides, kus alistati korp! Fraternitas Liviensis 3:1. Poolfinaalideks olid aga eelnevad mängud oma jälje jätnud ning korp! Rotalia suutis neid alistada 2:1, pääsedes sellega finaali, kus tuli vastu astuda eelmise aasta tiitlikaitsjale – korp! Fraternitas Esticale, kes oleks peaaegu veerandfinaalides vääratanud. Nimelt veerandfinaali viimasel minutil juhtis Fr. Estica 2:1 korp! Fraternitas Tartuensise vastu. Pall, mis lendas üle väljakut piirava aia, toodi välkkiirusel tagasi ning pikk väljavise Frat. Estica karistusala poole leidis ka oma tee väravasse. 2:2 viik! Penaltiseeria algas tasavägiselt, mõlema meeskonna esimesed kolm lööjat suutisd palli toimetada väravavahi selja taha. korp! Fraternitas Tartuensise kaks järgmist lööjat aga tabasid täpselt sama kohta vasakus postis ning kokkuvõttes võit Frat. Esticalt 4:3.

Teises veerandfinaalis alistas Arminia Dorpatensis pärast ülipingelist 1:1 tulemusega lõppenud mängu korp! Sakala pärast penaltiseeriat. Nii oli üks kardetud favoriit mängust väljas. Järgnevas mängus aga tuli Arminial alla vanduda Fr. Estica võistkonnale.

3. koha mängus alistas korp! Arminia Dorpatensis 3:2 Ugala meeskonda.

Finaalis suutis korp! Fraternitas Estica oma paremuse korp! Rotalia vastu maksma panna alles mängu tesise pooles, kui pall põrkus korduvalt väravavahist ja -raamidest tagasi ning ksv! Teedu Pedaru raksatas pommi otse lati alla. Võit skooriga 1:0.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

*