Kapten Ülo Isberg jätkab Eesti Ohvitseridekogu Kanadas esimehena

1. novembril toimus Toronto Eesti Majas Eesti Ohvitseridekogu Kanadas peakoosolek, kus valiti organisatsiooni esimeheks Kanadas ja mujal tuntud ning Eesti Kaitsejõudude ülesandel korduvalt välismissioonidel osalenud kapten Ülo Isberg, kes ka juhatas koosolekut. Protokollis n-ltn. Markus Alliksaar.

Majandusaruande esitas n-ltn. Peeter Leppik, revisjonikomisjoni aruande ül-ltn. Uno Põld. Tegevusaruande ja järgmise aasta tegevuskava luges ette esimees. Selle kohaselt jätkuvad igakuised kokkutulekud Toronto Eesti Majas. Neid sisustatakse referaatidega ja filmide näitamisega. Tähistatakse jällegi Eesti Vabariigi Sõjakooli aastapäeva ja koos teiste sõjameeste organisatsioonidega Eesti Vabadussõja alguse aastapäeva.
Abiesimeheks valiti ül-ltn. Tarmo Rae, sekretäriks n-ltn. Markus Alliksaar, laekuriks n-ltn. Peeter Leppik, ametita liikmeks kol-ltn. Ülo Tamre. Juhatuse liikmekandidaatideks jäid kol. Herk Visnapuu, merev. ltn. Laas Leivat ja ltn. Guri Raag. Revisjonikomisjoni kuuluvad ül-ltn. Endel Reinas, ül-ltn. Uno Põld ja ltn. Ervin Aleve.

Peakoosolekule järgnes vestlustund, kus äsja esimeheks valitud kapten Isberg pakkus oma juubelisünnipäeva puhul kaasohvitseridele jooke ja hõrgutisi. Osalenud tervitasid tublit väliseestlasest sõjameest, kes reservohvitserina on andnud oma panuse Kanada eesti ühiskonnas ja kodumaal, Eesti Kaitsejõududes.

http://www.eesti.ca/?op=article&articleid=18165

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

*