Postimees 1933: vil! Artur Kokult 50

Postimees 17.10.1933

Laupäeval pühitses Valgas tuntud omavalitsus- ja seltskonnategelane ning praegune Valga Panga asjaajaja-direktor Artur Kokult oma 50 a. sünnipäeva.

Juubilar on olnud enne sõda gümnaasiumi õpetajaks Kiievi kubermangus, sealt 1014. a. siirdunud Valka kohaliku kommertskooli juurde. Juubilar on alati suure huvi ja agarusega väsimatult olnud väljas meie eesti kooli eest võõraste võimude valitsemise aegadel. A. Kokult on olnud Valga linnanõunikuks, linnapeaks ja linnapea abiks, viimasel kohal isegi kolm korda. Aktiivselt Valga linnavalitsuse tegevusest jäi juubilar kõrvale käesoleva aasta veebruaris, mil ta asus juhtima Valga Panka.

Võtku juubilar vastu kõige paremad õnnesoovid!

http://cfe.ee/album-esticum?show=1906#A1036

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

*