Ak. orgide jalgpalliturniir 2012

Võit tuli koju. Kaminasaali saavad kaunistama turniiri karikas ja rändkarikas, mis tähendab, et turniir on järgmine aasta meie korraldada.

2012_jalka
ksv!! Johan Praats, Nils Nõmm, Kaur Lõhmus, reb! Sander Hermet (väravavaht), ksv! Erik Tamm, Risto Porila
ees ksv!! Margus Kaal, Lauri Üksti, Robin Lilleorg

Turniiril osales 13 meeskonda. Alagrupi meeskonnad alistati otsutavalt ja halastamatult. Poolfinaalis olime Sakala 2-e vastu, viik 1-1. Penaltites tegime pika puuga ära (4-1). Finaalmäng Sakala 1 vastu viigistus samuti 0-0. Viimase värava lõi reb! Raigo Rosental. reb! Sander Hermet väravas korjas sakalanuse palli mängleva kergusega. Penaltid jagunesid 5-4 meile. Võit!

ksv! Johan Praats

mag. paucandi

Võtan kokku pühapäeval toimunud akadeemiliste organisatsioonide jalgpalliturniiri. Kõigepealt kiidan korp! Sororitas Estoniae naiskonda, kes võttis julguse kokku ja pani välja oma võistkonna. Alagrupis mängiti 4 mängu ja saadi oma arvele kokku 3 väravat. Edasipääsuks sellest kahjuks ei piisanud. Samuti tuleb esile tuua EÜS Põhjala Vilistlaste ja ÜS Liivika võistkondi, kes said mõlemad omas alagrupis 2. koha ja andsid korraliku lahingu veel ka veerandfinaalides.
 
Vanadest rivaalidest jõudsid veerandfinaalidesse veel korp!! Ugala, Rotalia, Sakala I, Sakala II, Fraternitas Estica ja ÜS Raimla.
 
Poolfinaalides kohtusid Frat. Estica ja Sakala II meeskond. Frat. Estica läks kohe alguses mängu juhtima, kuid Sakala II suutis mängu viigistada. Normaalaja lõpuks jäigi mäng 1:1 viiki. Järgnesid penaltid, mis lõppesid 4:1 võiduga Frat. Esticale.
 
Teises poolfinaalis kohtus Sakala I meeskond Ugala meeskonnaga. Hoolimata suurtest poolehoidjate ergutustest ei suutnud Ugala meeskond Sakala I vastu väravaid lüüa. Sakala I raksatas palle Ugala väravaraamidesse koguni kolmel korral.
 
3. koha kohtumisel läksid kokku Ugala ja Sakala II meeskonnad, millest väljusid 4:1 seisuga võitjatena Ugala mehed.
 
Finaalis kohtusid Frat. Estica ja Sakala I. Mäng algas Sakala I surumise ja hirmsa pommitamisega, kuid Estica kaitse oli justkui betoneeritud ja pallid raksatasid latti või tõrjuti väravavahi töö tulemusna. Mõnede vasturünnakutega ei suudetud ka Sakala I väravavahti üllatada ja mänguaeg lõppes seisul 0:0. Järgnesid taas penaltid, mis olid 4:3 võidukad Frat. Esticale.
 
Akadeemiliste organisatsioonide jalgpalliturniiri paremusjärjestus:
1. korp! Fraternitas Estica
2. korp! Sakala I
3. korp! Ugala
4. korp! Sakala II
 
Mainida tuleb ka parimaid väravakütte:
1. Ragnar Toompere korp! Ugala 8 väravat
2. Alar Petrovits korp! Sakala 5 väravat
3. Silver Abel korp! Sakala 4 väravat
 
Kokkuvõtvalt võib öelda, et toimus vägev turniir 13 võistkonna vahel 11-st erinevast organisatsioonist. Arstiabi ei vajanud keegi. Selgitati välja selle aasta parim, kes saab endale au korraldada järgmise aasta jalgpalliturniir.
 
Olge terved!
 
ksv! Lauri Liblik
s/s magister paucandi
korp! Sakala

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

*