K!F!E! fraaterid tegelevad väliskülaliste vastuvõttul Torontos EV aastapäeva puhul

Eesti Vabariigi (EV) Konsulaat ja Eestlaste Kesknõukogu Kanadas (EKN) korraldasid 25. veebr. 2011. a. järjekordselt Toronto Eesti Majas vastuvõtu väliskülalistele, peamiselt konsulaaresindajatele. Vastuvõtul olid muu hulgas kohal ka Kanada keskvalitsuse väliskaubandusminister Peter van Loan, kes on ema poolt eesti päritoluga; endine Ontario provintsi peaminister ja praegune Kanada parlamendi liige Bob Rae ning Kanada parlamendi liige Borys Wrzesnewskyj.

K!F!E! Kanada Koondise liikmed osalesid vastuvõtul mitmetes vastutavates ning silmapaistvates ülesannetes: auvil! Laas Leivat EV aupeakonsul, vil! Thomas Heinsoo ase-aupeakonsul, vil! Avo Kittask EKN esimees, vil! Charles Kipper Toronto Eesti Meeskoori (TEM) maestro, ja vil! Tõnu Tõsine õhtuse kava teadustaja.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

*