Korp! Amicitia ja Fraternitas Estica ühine jõulupuu

Nagu saanud traditsiooniks, pidasid ka tänavu need kaks korporatsiooni oma perekondlikku jõulupidu sõbralikult koos. Toimus see vahva pidu pühapäeval, 6. detsembril Tartu College’is. Osalejaid oli rohkesti: 110 täiskasvanut ja 40 last. Juba uksest sisenedes tervitas saabujaid mõnus jõulutoidu lõhn ja paljude jaoks oligi see pidu tänavuse jõuluhooaja avaürituseks.

Avasõna ütlesid korp! Fraternitas Estica esimees Allar Viinamäe ja korp! Amicitia esindaja vil! Killi Mirka, kes asendas esinaist vil! Kristiina Nieländerit. Ilusaid jõulumõtteid andis edasi õp. Kalle Kadakas. Õige pea oligi aeg õhtusöögiks, mis oli nagu ikka erakordselt nauditav.

Väikesed pidulised olid juba pikka aega elevil, oodates kõikide jõulupidude alatist külalist — Jõuluvana! Ja sealt ta siis tuligi, mitme suure kingikotiga, abistajaks toredad päkapikud. Lapsed kogunesid lavale Jõuluvana juurde, igaüks ootas ilusti oma järjekorda, et siis esineda — kas laulu, luuletuse või klaveripalaga. Ja kingituse sai igaüks, nii et ilmselt olid kõik olnud väga head lapsed.

Ega Jõuluvana lahkumisega veel pidu läbi olnud — nauditi kringlit ja muud suupärast, aeti juttu ning koduteele minnes oli soe tunne südames, et tänavune jõuluhooaeg on avatud!

http://www.eesti.ca/index.php?op=article&articleid=26424

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

*