Bureau Veritas Eesti OÜ juhataja Tiit Hindreus kaitses doktorikraadi

Hariduse radadel käimine on olnud Bureau Veritase töötajate üks eneseharimise viisidest. Mida haritumad on meie töötajad, seda suurem on kogu büroo potentsiaal pakkuda oma teenuseid kõrgel tasemel. Järjekordse saavutuseni on jõudnud Bureau Veritase juhataja Tiit Hindreus, kes kaitses doktorikraadi Tallinna Tehnikaülikoolis 6 aprillil 2009.

Toodete ja süsteemide kvaliteedi integreerimine
Töö pealkirjaks oli ”Kvaliteeditagamise süsteemide sünergiapõhine lähenemine”, mille peamiseks sisuks oli seni eraldi käsitletud tootearendussüsteemide ja kvaliteedijuhtimissüsteemide integreerimine, et selle tulemusena leida positiivne sünergia. Kui tavaliselt 2+2=4, siis tegelikus elus võib lõpptulemuseks olla ka 5 ehk seda saab nimetada positiivseks sünergiaks, kuid võib tulemus olla ka 3 ehk negatiivne sünergia. Töös on keskendatud tähelepanu eelkõige positiivse ühisosa leidmisele.

Praktiline kasu
Doktoritöö raamides viidi läbi põhjalik analüüs ettevõtete tüüpiliste vigade ja eksimuste kohta, mille tulemusena saab väita, et põhiliselt vead on seotud inimlike eksimustega. Töö tulemusena tehtud järeldusi saavad oma igapäevatöös kasutada eelkõige konsultandid, kes valmistavad ettevõtteid ette sertifitseerimiseks.

Tööga saab tutvuda Tehnikaülikooli digiraamatukogus aadressil http://digi.lib.ttu.ee/i/?426

http://www.bureauveritas.ee/wps/wcm/connect/bv_ee/local/home/news/latest-news/uudised+-tiit+sai+doktoriks

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

*